Auto de Groene Hoek

Over Ons

Auto De Groene Hoek
Wij zijn een dynamische & moderne organisatie op het gebied van diverse werkvelden. Auto De Groene Hoek is een onderdeel van de Ondernemingsbedrijf De Groene Hoek. Wij focussen ons voornamelijk op de in- en verkoop van auto's. U kunt ook voor reparaties en-/ of onderhoud bij ons terecht. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze diensten.
Wij voeren geen specifieke merklabel, daardoor zijn we in staat u onze occasions voor zeer scherpe prijzen aan te bieden. Bij ons vind u een grote scala aan merken, typen, bouwjaar en special cars. Onze voorraad wisselt snel door de scherpe prijzen die wij hanteren.Wij adviseren u om bij serieuze belangstelling zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0643482801 om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
U kunt bij ons ook een zoekopdracht achterlaten indien wij op dit moment geen geschikte occasion voor u hebben. Om onze handelsvoorraad op peil te houden zijn wij altijd op zoek naar de beste occasions en zijn we daarom instaat om voor u de meest geschikte auto te vinden.
U kunt ons van maandag t/m zondag bereiken tussen 08:00 - 17:00u.