Auto de Groene Hoek

overige diensten

Diensten

 APK – Keuring 

Verloopt de APK van uw auto binnenkort? Het wordt tijd voor een nieuwe APK keuring. Dat kunt u gemakkelijk en snel inplannen bij Auto De Groene Hoe voor een goede prijs.

Banden service & Uitlijnen

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Het balanceren en uitlijnen van uw banden zijn heel erg van belang. Het rijden van  winter- of zomerbanden. Auto De Groene Hoek heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. Heeft onverhoopt een lekke band of een klapband? Bij Auto De Groene Hoek staan we altijd voor u klaar.

Airco service & Reparatie 

Is uw airco ermee opgehouden? Doet hij helemaal niks meer, of werkt de airco niet meer naar behoren? Wat het ook is, airconditionings zijn ingewikkelde systemen en het is dus verstandig om er een specialist bij te halen. Auto De Groene Hoek kijkt alles na en voorziet u van een gehele airco reparatie. Zo kunt u binnen de kortste keren de weg weer op met een frisse auto en goedwerkende airco!

Ruitreparatie en – vervanging 

Een sterretje of scheur in uw voorruit is erg vervelend, vooral als de schade precies in uw zicht zit. Het is daarom aan te raden om uw ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Een sterretje of scheur kan namelijk door temperatuurwisselingen doorscheuren. Mocht dit gebeuren heeft u niet alleen minder zicht, maar draagt de voorruit ook nier meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Wacht hier dus niet te lang mee, voorkom hoge reparatie- of vervangingskosten

Auto-onderhoud voor alle automerken

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan uw auto voorkomt u pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Auto  De Groene Hoek verricht onderhoud aan alle automerken, dus welk merk u ook rijdt: U kunt altijd met uw auto bij Auto De Groene Hoek terecht.

Schade herstel

Heeft u schade aan de auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen bij Auto De Groene Hoek, wij zorgen ervoor dat u schade z.s.m hersteld worden. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij Auto De Groene Hoek. Voorbeelden van schades waar wij gespecialiseerd in zijn, zijn:

  • Lakschade
  • Stormschade
  • Sterretjes in voorruiten
  • Blikschade
  • Bumperschade
  • Deukschade
  • Koplampschade
  • Roestschade
  • Stoeprandschade